Elementer

    Frikadellefars

    Yoghurt dressing

    Sesam

    Urtesmør

    Ærter

    Edemame

    Radiser

    Nye kartofler

    Mynte

Asian Meatballs

Skrevet d. 10. oktober 2022

Asiatiske frikadeller m ærter, edemame, nye kartofler & yoghurt karry dressing

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og halver kartoflerne og kog dem i saltet vand i 12-15 min. 
  2. Skyl mynte og radiser. Skær radiserne i kvarte og snit mynten groft. 
  3. Tilsæt radiser, ærter, edamame det sidste minut af kogetiden på kartoflerne og sigt vandet fra. 
  4. Tilsæt nu urtesmør og vend forsigtigt rundt. Kom snittet mynte og sesam i og vend rundt. 
  5. Varm en pande op til mellem høj varme, kom olie på, form farsen med en ske og steg frikadellerne ca. 3-5 min på hver side. Steg dem gyldne på den ene side før de vendes. 
  6. Server yoghurt karry dressingen til. 

 

Servering:

Anret frikadellerne på en tallerken sammen med den sommerlige kartoffelsalat. Server yoghurt karry dressingen i en lille skål på siden