Elementer
Frikadellefars
Yoghurt dressing
Sesam
Urtesmør
Ærter
Edemame
Radiser
Nye kartofler
Mynte
Asian Meatballs
Skrevet d. 10. oktober 2022
Asiatiske frikadeller m ærter, edemame, nye kartofler & yoghurt karry dressing
Fremgangsmåde:
- Skyl og halver kartoflerne og kog dem i saltet vand i 12-15 min.
- Skyl mynte og radiser. Skær radiserne i kvarte og snit mynten groft.
- Tilsæt radiser, ærter, edamame det sidste minut af kogetiden på kartoflerne og sigt vandet fra.
- Tilsæt nu urtesmør og vend forsigtigt rundt. Kom snittet mynte og sesam i og vend rundt.
- Varm en pande op til mellem høj varme, kom olie på, form farsen med en ske og steg frikadellerne ca. 3-5 min på hver side. Steg dem gyldne på den ene side før de vendes.
- Server yoghurt karry dressingen til.
Servering:
Anret frikadellerne på en tallerken sammen med den sommerlige kartoffelsalat. Server yoghurt karry dressingen i en lille skål på siden