Elementer

    Rejer

    Nahm Jim

    Glasnudler

    Knas mix af peanuts, løg, kokos Æble

    Koriander

    Rødløg (1/4 pr. person) Gulerod

Asian shrimp salad

Skrevet d. 10. oktober 2022

Rejer m. ristet kokos, peanuts, ristede løg, æble,

koriander & nahm jim

Fremgangsmåde:

 

1) Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.

2) Bring en gryde saltet vand i kog og kog rejerne i 3 min. Tag dem op af vandet og krydre med salt og peber.

3) Skyl og klargør grøntsagerne
4) Æble snittes i små tern, løg i tynde skiver.

5) Koriander snittes groft. (gerne med stilk og det hele. Der er masser af smag i hele urten)

6) Guleroden snittes i tynde strimler på en man- dolin eller rives på et rivejern.

7) Mix nu alle grøntsagerne med rejer og mariner det med halvdelen af nam Jim dressingen. Vend det rundt og kom knasmixen i og vend det rundt.

 

 

Servering:

Anret nudler i bunden og kom den blandede reje- salat oven på. Server resten af nahm Jim dressingen til.