Elementer
Rejer
Nahm Jim
Glasnudler
Knas mix af peanuts, løg, kokos Æble
Koriander
Rødløg (1/4 pr. person) Gulerod
Asian shrimp salad
Skrevet d. 10. oktober 2022
Rejer m. ristet kokos, peanuts, ristede løg, æble,
koriander & nahm jim
Fremgangsmåde:
1) Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.
2) Bring en gryde saltet vand i kog og kog rejerne i 3 min. Tag dem op af vandet og krydre med salt og peber.
3) Skyl og klargør grøntsagerne
4) Æble snittes i små tern, løg i tynde skiver.
5) Koriander snittes groft. (gerne med stilk og det hele. Der er masser af smag i hele urten)
6) Guleroden snittes i tynde strimler på en man- dolin eller rives på et rivejern.
7) Mix nu alle grøntsagerne med rejer og mariner det med halvdelen af nam Jim dressingen. Vend det rundt og kom knasmixen i og vend det rundt.
Servering:
Anret nudler i bunden og kom den blandede reje- salat oven på. Server resten af nahm Jim dressingen til.