Elementer

    Rejer

    Nahm Jim

    Glasnudler

    Knas mix af peanuts, løg, kokos Æble

    Koriander

    Rødløg (1/4 pr. person) Gulerod

Asian stroganoff"

Skrevet d. 10. oktober 2022

Stegt oksekød m. løg, svampe, persille, krydret sauce & grov kartoffelmos

Fremgangsmåde:

 

  1. Skræl og del kartoflerne - kog dem i saltet vand ca. 15-18 min eller til de er møre. Sigt vandet fra og mos dem groft med en gaffel, rør kryddersmøren i og smag til med salt og peber. 
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Løg skæres i strimler, svampe og chili i skiver og persillen hakkes fint. 
  4. Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på, steg herefter svampe og løg til de er brune ca. 2-3 min. 
  5. Tag det af panden og steg så oksekødet af ved høj varme i lidt olie 3-4 min. 
  6. Tilsæt herefter stroganoff sauce, løg og svampe - lad det herefter koge op. Skru ned for varmen og lad det små simre 6-8 min. Smag til med salt og peber.

 

 

Servering:

Portionsanret knuste kartofler på en tallerken og kom stroganoff retten udover og top af med frisk persille og chili.