Elementer
Rejer
Nahm Jim
Glasnudler
Knas mix af peanuts, løg, kokos Æble
Koriander
Rødløg (1/4 pr. person) Gulerod
Asian stroganoff"
Skrevet d. 10. oktober 2022
Stegt oksekød m. løg, svampe, persille, krydret sauce & grov kartoffelmos
Fremgangsmåde:
- Skræl og del kartoflerne - kog dem i saltet vand ca. 15-18 min eller til de er møre. Sigt vandet fra og mos dem groft med en gaffel, rør kryddersmøren i og smag til med salt og peber.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Løg skæres i strimler, svampe og chili i skiver og persillen hakkes fint.
- Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på, steg herefter svampe og løg til de er brune ca. 2-3 min.
- Tag det af panden og steg så oksekødet af ved høj varme i lidt olie 3-4 min.
- Tilsæt herefter stroganoff sauce, løg og svampe - lad det herefter koge op. Skru ned for varmen og lad det små simre 6-8 min. Smag til med salt og peber.
Servering:
Portionsanret knuste kartofler på en tallerken og kom stroganoff retten udover og top af med frisk persille og chili.