Elementer
Rejer
Nahm Jim
Glasnudler
Knas mix af peanuts, løg, kokos Æble
Koriander
Rødløg (1/4 pr. person) Gulerod
Asian style burger
Skrevet d. 10. oktober 2022
Blød brioche bolle m. hoisin marineret okse, chilimayo, trøffel/mynte coleslaw & søde kartofler
Fremgangsmåde:
- Skræl kartoflerne og skær dem i tynde stave. Vend dem med lidt olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca.15-25 min
- Skyl og klargør grønsagerne.
- Gulerod rives groft på rivejern, hvidlkål og mynte snittes fint og det hele vendes med coleslawd dressingen og smages til med lidt salt og peber,
- Rødløg snittes i skiver og salat snittes groft.
- Bøfferne krydres med salt og peber. Varm en pande til høj til mellemhøj varme, kom lidt olie på og steg oksebøffen 3-4 min på hver side. Tages af varmen og smøres med hoisin marinaden.
- Varm burgerbollerne ca. 1 min i ovnen.
Servering:
Smør burgerbollerne med chilimayo. I underbollen ligge salat, løg, bøf i og toppes af med coleslaw. Lig låget på og server de lune søde kartoffel fritter til. Server det ovenskydende chilimayo til.
.