Elementer

    Rejer

    Nahm Jim

    Glasnudler

    Knas mix af peanuts, løg, kokos Æble

    Koriander

    Rødløg (1/4 pr. person) Gulerod

Asian style burger

Skrevet d. 10. oktober 2022

Blød brioche bolle m. hoisin marineret okse, chilimayo, trøffel/mynte coleslaw & søde kartofler

Fremgangsmåde:

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde stave. Vend dem med lidt olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft  i ca.15-25 min 
  2. Skyl og klargør grønsagerne. 
  3. Gulerod rives groft på rivejern, hvidlkål og mynte snittes fint og det hele vendes med coleslawd dressingen og smages til med lidt  salt og peber, 
  4. Rødløg snittes i skiver og salat snittes groft. 
  5. Bøfferne krydres med salt og peber. Varm en pande til høj til mellemhøj varme, kom lidt olie på og steg oksebøffen 3-4 min på hver side. Tages af varmen og smøres med hoisin marinaden. 
  6. Varm burgerbollerne ca. 1 min i ovnen. 

 

 

Servering:

Smør burgerbollerne med chilimayo. I underbollen ligge salat, løg, bøf i og toppes af med coleslaw. Lig låget på og server de lune søde kartoffel fritter til. Server det ovenskydende chilimayo til. 

.