Elementer
Marineret Okse
Risnudler
Peanuts
Chili creme
Daikon/gulerod
Rødløg (ca. 1/4 til 2 pers)
Koriander
Agurk
Chili
Salat
Asian Tacos
Skrevet d. 10. oktober 2022
Sprøde salat “tacos” m. marineret okse, chilicreme, agurk & koriander
Fremgangsmåde:
- Bring en gryde vand i Kog. Kom nudler i og kog dem i 7 min, lad dem afdryppe i en sigte og skyl dem kort i køligt vand fra hanen. Det forhindrer dem i at klistre for meget sammen.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Salaten plukkes i blade, agurken skæres i strimler og rødløg snittes i tynde skiver.
- Chili snittes fint og korianderen plukkes groft.
- Daikon/gulerod drænes.
- Varm oksekødet forsigtig ved middelvarme i en gryde.
Servering:
Anret alt på et fad eller i små skåle og saml så en taco ad gangen ved bordet.
Start med lidt nudler og top af med de øvrige ingrediense
.