Elementer

    Marineret Okse

    Risnudler

    Peanuts

    Chili creme

    Daikon/gulerod

    Rødløg (ca. 1/4 til 2 pers)

    Koriander

    Agurk

    Chili

    Salat

Asian Tacos

Skrevet d. 10. oktober 2022

Sprøde salat “tacos” m. marineret okse, chilicreme, agurk & koriander 

Fremgangsmåde:

  1. Bring en gryde vand i Kog. Kom nudler i og kog dem i 7 min, lad dem afdryppe i en sigte og skyl dem kort i køligt vand fra hanen. Det forhindrer dem i at klistre for meget sammen.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Salaten plukkes i blade, agurken skæres i strimler og rødløg snittes i tynde skiver.
  4. Chili snittes fint og korianderen plukkes groft. 
  5. Daikon/gulerod drænes. 
  6. Varm oksekødet forsigtig ved middelvarme i en gryde. 

 

 

Servering:

Anret alt på et fad eller i små skåle og saml så en taco ad gangen ved bordet. 

Start med lidt nudler og top af med de øvrige ingrediense

.