Elementer

    Hakket okse

    Fivespice marinade til okse

    Chili mayo

    Tortilla

    Ris

    Ingefær dressing

    Tomat

    Persille

    Salat

    Rødløg

    Gulerod

Asian tortillas

Skrevet d. 10. oktober 2022

Klassiske tortillas m. stegt okse marineret i fivespice, ingefærsalsa & chilimayo

Fremgangsmåde:

  1.  
  1. Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris, vand og 1 tsk alm olie. Risene kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min
  2. Skyl og klargør grønsagerne. 
  3. Gulerod skæres i tynde strimler og salaten snittes helt fint. 
  4. Tomat skæres i små stykker, persilles snittes fint og rødløg snittes ligeledes helt fint i tern. Alle tre ting mixet med ingefær dressingen og smages til med salt og peber. 
  5. Varm en pande op til høj varm, kom lidt olie på og steg kødet af 4-5 min under omrøring. Tilsæt så marinaden og steg det yderliger 1-2 min under omrøring. Smag til med salt og peber. 
  6. Tortillas varmes på en varm tør pande. Vendes et par gange ca. 20-30 sekunder pr stk.  (de kan alternativt også varmes i ovn eller micro ovn men det bedste resultat er på panden

 

Servering:

Kom alle de forskellige ting i skåle og saml din tortilla ved bordet og server de lune ris til. 

.