Elementer

    Oksekød

    Wok sauce til okse

    Ris

    Wraps

    Hummus

    Peanuts

    Chilimayo

    Salat

    Mynte

    Agurk

    Rødløg

Asian wraps

Skrevet d. 10. oktober 2022

Stegt okse m. ris, agurk, mynte, chiimayo, agurk & hummus 

Fremgangsmåde:

  1. Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
  2. Varm en pande op til mellem høj varme, kom lidt olie på og brun oksekødet af i 2-3 min. Tilsæt herefter woksauce og skru ned for varmen og lad det små simre i 8-10 min. 
  3. Skyl og klargør grøntsagerne.
  4. Mynte plukkes i blade, rødløg snittes i tynde strimler og agurken snittes i tynde stave. 
  5. Salaten snittes fint. 
  6. Varm en en pande op til høj varme og flip hurtigt wraps en af gangen mens de vendes efter ca. 10 sek ad gangen. Vend hver pande kage 3-4gange. 

 

Servering:

Portionsanret alle elementerne i skåle så man kan samle wraps ved bordet.