Elementer
Oksekød
Wok sauce til okse
Ris
Wraps
Hummus
Peanuts
Chilimayo
Salat
Mynte
Agurk
Rødløg
Asian wraps
Skrevet d. 10. oktober 2022
Stegt okse m. ris, agurk, mynte, chiimayo, agurk & hummus
Fremgangsmåde:
- Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
- Varm en pande op til mellem høj varme, kom lidt olie på og brun oksekødet af i 2-3 min. Tilsæt herefter woksauce og skru ned for varmen og lad det små simre i 8-10 min.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Mynte plukkes i blade, rødløg snittes i tynde strimler og agurken snittes i tynde stave.
- Salaten snittes fint.
- Varm en en pande op til høj varme og flip hurtigt wraps en af gangen mens de vendes efter ca. 10 sek ad gangen. Vend hver pande kage 3-4gange.
Servering:
Portionsanret alle elementerne i skåle så man kan samle wraps ved bordet.