Elementer

    Kotelet i Rød marinade

    Ægnudler

    Sweet spicy soya

    Ristet løg/hvidløg mix

    Ærter

    Koriander

    Bønnespirer

    Salat

Bamee Moo Daeng

Skrevet d. 10. oktober 2022

BBQ marineret gris m. ægnudler, spirer, ærter & sweet spicy soya

 

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og klargører grøntsager
  2. Salat og koriander plukkes groft.
  3. Varm en pande op til middelvarme, kom lidt olie på og steg grisen ca. 4-5 minutter på hver side. Når grisen er stegt færdigt lad den hvile lidt. Skæres i skiver ved anretningen. 
  4. Bring en gryde med vand i kog til nudler. Koges i ca. 4 minutter. Nudlerne sigtes og vendes med sweet spicy soya.
  5. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Tilsæt ærterne i 30 sekunder og sigt vandet fra. 

 

 

Servering:

Portionsanret nudlerne i skåle. Fordel det stegte skiveskåret gris oven på nudlerne. Kom bønnespirer, ærter og salat i skålen. Top retten af med koriander og mix af ristet løg og hvidløg.