Elementer
Kotelet i Rød marinade
Ægnudler
Sweet spicy soya
Ristet løg/hvidløg mix
Ærter
Koriander
Bønnespirer
Salat
Bamee Moo Daeng
Skrevet d. 10. oktober 2022
BBQ marineret gris m. ægnudler, spirer, ærter & sweet spicy soya
Fremgangsmåde:
- Skyl og klargører grøntsager
- Salat og koriander plukkes groft.
- Varm en pande op til middelvarme, kom lidt olie på og steg grisen ca. 4-5 minutter på hver side. Når grisen er stegt færdigt lad den hvile lidt. Skæres i skiver ved anretningen.
- Bring en gryde med vand i kog til nudler. Koges i ca. 4 minutter. Nudlerne sigtes og vendes med sweet spicy soya.
- Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Tilsæt ærterne i 30 sekunder og sigt vandet fra.
Servering:
Portionsanret nudlerne i skåle. Fordel det stegte skiveskåret gris oven på nudlerne. Kom bønnespirer, ærter og salat i skålen. Top retten af med koriander og mix af ristet løg og hvidløg.