Elementer
Marineret gris
Rejechips
Brød
Chilimayo
Soya smør
Agurk
Koriander
Daikon/gulerod
Rødløg
Chili
Banh mi m. BBQ gris
Skrevet d. 10. oktober 2022
Luftig baguette m. BBQ marineret gris, syltede gulerødder, daikon, agurk, rejechips & chili mayo
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen på 175 graders varmluft
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Agurk skæres i tynde stave. Rødløg snittes i tynde strimler og koriander plukkes groft.
- Chili skæres i tynde skiver og daikon/gulerod drænes for væde.
- Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på og steg grisen 4-5 min.
- Fugt brødet let med en våd hånd og varm det ca. 2-3 min i ovnen
Servering:
Skær brødet op langs den ene side uden at skære det helt igennem og åben det lidt som et pita brød. Smør først brødet med smør herefter med chilimayo (gem ca. Halvdelen til dip til chipsene), kom herefter det snittede grønt, koriander og kød i.
Server de sprøde rejechips med chili mayo til din færdige Banh mi.