Elementer

    Marineret gris

    Rejechips

    Brød

    Chilimayo

    Soya smør

    Agurk

    Koriander

    Daikon/gulerod

    Rødløg

    Chili

Banh mi m. BBQ gris

Skrevet d. 10. oktober 2022

Luftig baguette m. BBQ marineret gris, syltede gulerødder, daikon, agurk, rejechips & chili mayo

 

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen på 175 graders varmluft
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Agurk skæres i tynde stave. Rødløg snittes i tynde strimler og koriander plukkes groft. 
  4. Chili skæres i tynde skiver og daikon/gulerod drænes for væde. 
  5. Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på og steg grisen 4-5 min. 
  6. Fugt brødet let med en våd hånd og varm det ca. 2-3 min i ovnen

 

 

Servering:

Skær brødet op langs den ene side uden at skære det helt igennem og åben det lidt som et pita brød. Smør først brødet med smør herefter med chilimayo (gem ca. Halvdelen til dip til chipsene), kom herefter det snittede grønt, koriander og kød i. 

Server de sprøde  rejechips med chili mayo til din færdige Banh mi.