Elementer
Rørt fars af hakket gris
Rischips
Brød
Rørt smør
Chili mayo
Agurk
Forårsløg
Koriander
Syltet gulerod/daikon
Chili
Banh Mi m. kødboller
Skrevet d. 10. oktober 2022
Vietnamesisk sandwich I luftig baguette m. Kødboller, chili mayo, syltet grønt & sprøde rischips
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen på 175 graders varmluft
- Form kødbollerne a ca. 30-40 gram. pr stk.
- Varm en pande op til mellem høj varme og steg kødbollerne 5-7 min.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Agurk skæres i tynde stave. forårsløg snittes i tynde strimler og koriander plukkes groft.
- Chili skæres i tynde skiver og daikon/gulerod drænes for væde.
- Fugt brødet let med en våd hånd og varm det ca. 2-3 min i ovnen
Servering:
Skær brødet op langs den ene side uden at skære det helt igennem og åben det lidt som et pita brød. Smør først brødet med smør herefter med chilimayo (gem ca. Halvdelen til dip til chipsene), kom herefter det snittede grønt, koriander og kød i.
Server de sprøde rejechips med chili mayo til.