Elementer

    Rørt fars af hakket gris

    Rischips

    Brød

    Rørt smør

    Chili mayo

    Agurk

    Forårsløg

    Koriander

    Syltet gulerod/daikon

    Chili

Banh Mi m. kødboller

Skrevet d. 10. oktober 2022

Vietnamesisk sandwich I luftig baguette m. Kødboller, chili mayo, syltet grønt & sprøde rischips 

 

 

Fremgangsmåde:

   

  1. Forvarm ovnen på 175 graders varmluft
  2. Form kødbollerne a ca. 30-40 gram. pr stk.  
  3. Varm en pande op til mellem høj varme og steg kødbollerne 5-7 min. 
  4. Skyl og klargør grøntsagerne.
  5. Agurk skæres i tynde stave. forårsløg snittes i tynde strimler og koriander plukkes groft. 
  6. Chili skæres i tynde skiver og daikon/gulerod drænes for væde. 
  7. Fugt brødet let med en våd hånd og varm det ca. 2-3 min i ovnen

 

 

Servering:

Skær brødet op langs den ene side uden at skære det helt igennem og åben det lidt som et pita brød. Smør først brødet med smør herefter med chilimayo (gem ca. Halvdelen til dip til chipsene), kom herefter det snittede grønt, koriander og kød i. 

Server de sprøde  rejechips med chili mayo til.