Elementer

    Pulled pork

    Bao´s

    Sesam creme

    Asian pesto

    Kartofler

    Agurk

    Radiser

    Salat

    Chili

Bao m. pulled pork

Skrevet d. 10. oktober 2022

Steamed buns m. pulled pork, agurk, sesam creme & knuste kartofler i asian pesto

 

 

Fremgangsmåde:

   

  1. Kartoflerne skrælles og koges i saltet vand 15-20 min eller til de er møre. Knuses herefter let med en gaffel i en skål og vendes med pesto   og smages til med salt og peber.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Radiser og agurk skæres i skiver og chili snittes fint.  
  4. Salat snittes groft. 
  5. Pulled pork kommes i en gryde og lunes ved svag varme. 
  6. Baos kan varmes på et par forskellige måder. De bliver bedst ved dampning enten i bambussteamer eller dampindsats. 
  7. Har man ingen af ovenstående kan man komme en sigte i en gryde, komme vand i gryden så det ikke kommer over sigten, ligge baos i sigten og komme et viskestykke henover og efterfølgende låg på. 
  8. De dampes i ca. 4-5 min. 
  9. Alternativ kan de lunes i mikroovn ca. 30 sek dækket af et fugtigt klæde.

 

Servering:

Anret evt. alt i skåle og saml så de dampede bao´s ved bordet. Server de marinerede knuste kartofler til.