Elementer
Pulled pork
Bao´s
Sesam creme
Asian pesto
Kartofler
Agurk
Radiser
Salat
Chili
Bao m. pulled pork
Skrevet d. 10. oktober 2022
Steamed buns m. pulled pork, agurk, sesam creme & knuste kartofler i asian pesto
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne skrælles og koges i saltet vand 15-20 min eller til de er møre. Knuses herefter let med en gaffel i en skål og vendes med pesto og smages til med salt og peber.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Radiser og agurk skæres i skiver og chili snittes fint.
- Salat snittes groft.
- Pulled pork kommes i en gryde og lunes ved svag varme.
- Baos kan varmes på et par forskellige måder. De bliver bedst ved dampning enten i bambussteamer eller dampindsats.
- Har man ingen af ovenstående kan man komme en sigte i en gryde, komme vand i gryden så det ikke kommer over sigten, ligge baos i sigten og komme et viskestykke henover og efterfølgende låg på.
- De dampes i ca. 4-5 min.
- Alternativ kan de lunes i mikroovn ca. 30 sek dækket af et fugtigt klæde.
Servering:
Anret evt. alt i skåle og saml så de dampede bao´s ved bordet. Server de marinerede knuste kartofler til.