Elementer
Kyllingelår i BBQ
Peanuts
Kartoffelsalat dressing
Agurk marinade
Kartofler
Agurk
Chili
Rødløg
BBQ chicken
Skrevet d. 10. oktober 2022
Kyllingelår i asiatisk BBQ marinade med nye kartofler, agurk, nahm jim & peanuts
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 195 graders varmluft.
- Bag kyllinglårene i ovnen i et ildfast fad. I 25-30 min. (tilberedningstiden kan varierer lidt fra ovn til ovn. Men når kødet skiller fra benet er de færdig tilberedte)
- Skyl og del kartoflerne og kog dem i saltet vand ca. 10-12 min eller til de er møre. Sigt vandet fra og lad dem køle let af 4-5 min. Vend dem herefter med kartoffelsalat dressingen og smag til med salt og peber.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Chili og rødløg snittes fint.
- Agurk skæres i lidt grove men mundrette stykker. Vendes med frisksnittet chili og agurk marinade.
Servering:
Anret kartoffelsalaten i en skål og top af med snittet rødløg og peanuts. Kom ligeledes agurkesalaten i en skål og server de varme kyllingelår til.