Elementer

    Kyllingelår i BBQ

    Peanuts

    Kartoffelsalat dressing

    Agurk marinade

    Kartofler

    Agurk

    Chili

    Rødløg

BBQ chicken

Skrevet d. 10. oktober 2022

Kyllingelår i asiatisk BBQ marinade med nye kartofler, agurk, nahm jim & peanuts 

 

 

Fremgangsmåde:

   

  1. Forvarm ovnen til 195 graders varmluft. 
  2. Bag kyllinglårene i ovnen i et ildfast fad. I 25-30 min. (tilberedningstiden kan varierer lidt fra ovn til ovn. Men når kødet skiller fra benet er de færdig tilberedte)
  3. Skyl og del kartoflerne og kog dem i saltet vand ca. 10-12 min eller til de er møre. Sigt vandet fra og lad dem køle let af 4-5 min. Vend dem herefter med kartoffelsalat dressingen og smag til med salt og peber. 
  4. Skyl og klargør grøntsagerne.
  5. Chili og rødløg snittes fint.  
  6. Agurk skæres i lidt grove men mundrette stykker. Vendes med frisksnittet chili og agurk marinade. 

Servering:

Anret kartoffelsalaten i en skål og  top af med snittet rødløg og peanuts. Kom ligeledes agurkesalaten i en skål og server de varme kyllingelår til.