Elementer
Marineret gris
Ris
Æg
Sauce
Daikon/gulerod
Agurk
Chili
BBQ PORK
Skrevet d. 10. oktober 2022
BBQ marineret gris m. æg, agurk, daikon, chili & jasmin ris
Fremgangsmåde:
- Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde og koges op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Chili snittes i tynde skiver og agurk skæres i skiver.
- Daikon/gulerod drænes for væde.
- Varm nu en pande op til mellem høj varme, kom lidt olie på og steg grisen 4-5 min på hver side.
- Tag det af varmen og lad den trække.
- Spejl herefter ægget i lidt olie ved mellem varme.
- Lun saucen op under omrøring og skær grisen ud i passende skiver.
Servering:
Kom ris i bunden af en tallerken og top af med, daikon/gulerod, skiver af gris, agurk og spejlæg server saucen til og top af med frisk chili.