Elementer

    Marineret gris

    Ris

    Æg

    Sauce

    Daikon/gulerod

    Agurk

    Chili

BBQ PORK

Skrevet d. 10. oktober 2022

BBQ marineret gris m. æg, agurk, daikon, chili & jasmin ris 

 

 

Fremgangsmåde:

  1. Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde og koges op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Chili snittes i tynde skiver  og agurk skæres i skiver. 
  4. Daikon/gulerod drænes for væde.  
  5. Varm nu en pande op til mellem høj varme, kom lidt olie på og steg grisen 4-5 min på hver side. 
  6. Tag det af varmen og lad den trække. 
  7. Spejl herefter ægget i lidt olie ved mellem varme. 
  8. Lun saucen op under omrøring og skær grisen ud i passende skiver. 

 

 

 

Servering:

 Kom ris i bunden af en tallerken og top af med, daikon/gulerod, skiver af gris, agurk og spejlæg server saucen til og top af med frisk chili.