Elementer

    Hakket Oksekød

    Brede Nudler

    Soya/eddike sauce

    Citrongræs/hvidløg olie

    Chili Flakes

    Løg

    Porrer

    Bønner

    Bønnespirer

Biang Biang Nudler

Skrevet d. 10. oktober 2022

Kinesisk ret med brede nudler, oksekød, szechuan, citrongræs & chili 

 

 

Fremgangsmåde:

  1. Nudlerne ligges i blød i varmt vand fra hanen. 
  2. Skyl og klargør grøntsager
  3. Bønnerne skæres i ca. 2 cm. stykker. Porrer skæres i tynde strimler. Løget halveres og skæres i tynde både. 
  4. Varm en pande op til middel varme, kom citrongræs/hvidløgsolie på og og steg løgene i 2-3 minutter. Kom  hakket oksekød på panden og steg med i 4-6 minutter til det er gennemstegt. Steg bønnerne med det sidste minut. 
  5. Bring en gryde med vand i kog. Kog heri nudlerne i ca. 2-3 minutter. Det sidste minut tilføjes bønnespirer og porre. Nudlerne sigtes

 

 

 

Servering:

Fordel nudlerne i skåle, kom soya/eddike sauce ved og mix sammen. 

Top til sidst af med chili flackes.