Elementer
Hakket Oksekød
Brede Nudler
Soya/eddike sauce
Citrongræs/hvidløg olie
Chili Flakes
Løg
Porrer
Bønner
Bønnespirer
Biang Biang Nudler
Skrevet d. 10. oktober 2022
Kinesisk ret med brede nudler, oksekød, szechuan, citrongræs & chili
Fremgangsmåde:
- Nudlerne ligges i blød i varmt vand fra hanen.
- Skyl og klargør grøntsager
- Bønnerne skæres i ca. 2 cm. stykker. Porrer skæres i tynde strimler. Løget halveres og skæres i tynde både.
- Varm en pande op til middel varme, kom citrongræs/hvidløgsolie på og og steg løgene i 2-3 minutter. Kom hakket oksekød på panden og steg med i 4-6 minutter til det er gennemstegt. Steg bønnerne med det sidste minut.
- Bring en gryde med vand i kog. Kog heri nudlerne i ca. 2-3 minutter. Det sidste minut tilføjes bønnespirer og porre. Nudlerne sigtes
Servering:
Fordel nudlerne i skåle, kom soya/eddike sauce ved og mix sammen.
Top til sidst af med chili flackes.