Elementer

    Rejer

    Bibimbap sauce

    Soba nudler

    Soya vinaigrette

    Sesam

    Æg

    Edamame bønner

    Agurk

    Kinakål

    Rød chili

    Rødløg

Bibim Gusku

Skrevet d. 10. oktober 2022

Koreansk kold nudelsalat m. rejer, soba nudler, sprød kål, sesam og spicy sauce 

 

 

Fremgangsmåde:

  1. Bring tre gryder med vand i kog. Nudlerne tilsættes den ene gryde. Koges i ca. 5 minutter. Sigtes og skylles under koldt vand. 
  2. I den anden gryde koges ægget i 7 minutter. Køles herefter i koldt vand og pilles. Halveres herefter. 
  3. I den tredje gryde koges rejer i 5 minutter. Rejerne afkøles i koldt vand inden de pilles . Krydres med salt og peber. 
  4. Skyl og klargør grøntsagerne. 
  5. Kinakål skæres i tynde strimler og vendes med edamame bønner og  soya vinaigrette. .
  6. Løg og chili skæres i tynde strimler.
  7. Agurken halveres og skæres i halve skiver.
  8. Mariner nudlerne i bibimbap sauce. 

 

 

 

Servering:

Portionsanret nudlerne i skåle. Anret elementer omkring som anvist på billedet. Top af med ristet sesam og smilende æg.