Elementer
Rejer
Bibimbap sauce
Soba nudler
Soya vinaigrette
Sesam
Æg
Edamame bønner
Agurk
Kinakål
Rød chili
Rødløg
Bibim Gusku
Skrevet d. 10. oktober 2022
Koreansk kold nudelsalat m. rejer, soba nudler, sprød kål, sesam og spicy sauce
Fremgangsmåde:
- Bring tre gryder med vand i kog. Nudlerne tilsættes den ene gryde. Koges i ca. 5 minutter. Sigtes og skylles under koldt vand.
- I den anden gryde koges ægget i 7 minutter. Køles herefter i koldt vand og pilles. Halveres herefter.
- I den tredje gryde koges rejer i 5 minutter. Rejerne afkøles i koldt vand inden de pilles . Krydres med salt og peber.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Kinakål skæres i tynde strimler og vendes med edamame bønner og soya vinaigrette. .
- Løg og chili skæres i tynde strimler.
- Agurken halveres og skæres i halve skiver.
- Mariner nudlerne i bibimbap sauce.
Servering:
Portionsanret nudlerne i skåle. Anret elementer omkring som anvist på billedet. Top af med ristet sesam og smilende æg.