Elementer

    Kyllingelår

    Basmati ris

    Sweet soya/ chili sauce Yoghurt dressing

    Ristet løg

    Koriander

    Forårsløg

    Agurk

    Patinak

Chicken biryani

Skrevet d. 10. oktober 2022

Kylling i karry krydret basmati ris m. yog- hurt dressing & sød soya chili

 

 

Fremgangsmåde:

1) Vej dine ris - du skal bruge 2 gange så meget vand som ris. Stilles til side til senere brug.

2) Skyl og klargør grøntsagerne

3) Forårsløg snittes fint, agurk skæres i skiver og koriander plukkes groft.

4) Pastinak deles på langs og skæres i ca. 1/2 cm tykke skiver.

5) Varm en gryde op til mellemhøj varme, kom lidt olie på - steg kyllingelår og pastinak i gryden, ca 3-4 min. Tilsæt så ris og det afmålte vand. Fordel det i et jænvt lag så risene er dækket af vand. Kom lidt salt ved.

6) Koges op og skru så ned for varmen og kom låg på så det kun lige små simre. Lad det småsim- re i 10-12 min og sluk for varmen. Behold låget på og lad det trække ca. 10-12 min.

 

 

Servering:

Portionsanret ris og kylling. Kom ristede løg og forårsløg udover. Server yoghurtdressing, frisk agurk , koriander og sweet soya/chili sauce til.

.