Elementer
Oksekød
Bulgogi sauce
Ris
Sesam
Chili mayo
Majs
Squash
Radise
Romaine salat
Oksekød
Bulgogi sauce
Ris
Sesam
Chili mayo
Majs
Squash
Radise
Romaine salat
Oksekød
Bulgogi sauce
Ris
Sesam
Chili mayo
Majs
Squash
Radise
Romaine salat
Bulgogi
Skrevet d. 10. oktober 2022
Koreansk marineret oksekød m. sprød salat, radiser, chili creme & ris
Fremgangsmåde:
- Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Squash deles på den lange led og skæres i skiver og radiser skæres i helt tynde skiver.
- Salat skæres i passende stykker.
- Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på og steg squash skiverne af 2-3 min. Krydres med salt og peber og sættes til side.
- Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på og steg oksekødet i ca. 3-5 min. Tilsæt så bulgogi sauce og lad det varme igennem 1-2 min.
Servering:
Anret ris i bunden af en skål og fordel ingredienser ud som på billedet top og af med sesam. Kom enten chili mayo over eller server det på siden.