Elementer

    Oksekød

    Bulgogi sauce

    Ris

    Sesam

    Chili mayo

    Majs

    Squash

    Radise

    Romaine salat

    Oksekød

    Bulgogi sauce

    Ris

    Sesam

    Chili mayo

    Majs

    Squash

    Radise

    Romaine salat

    Oksekød

    Bulgogi sauce

    Ris

    Sesam

    Chili mayo

    Majs

    Squash

    Radise

    Romaine salat

Bulgogi

Skrevet d. 10. oktober 2022

Koreansk marineret oksekød m. sprød salat, radiser, chili creme & ris

 

 

Fremgangsmåde:

 
  1. Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne. 
  3. Squash deles på den lange led og skæres i skiver og radiser skæres i helt tynde skiver. 
  4. Salat skæres i passende stykker.
  5. Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på og steg squash skiverne af 2-3 min. Krydres med salt og peber og sættes til side. 
  6. Varm en pande op til høj varme, kom lidt olie på og steg oksekødet i ca. 3-5 min. Tilsæt så bulgogi sauce og lad det varme igennem 1-2 min. 

 

Servering:

Anret ris i bunden af en skål og fordel ingredienser ud som på billedet top og af med sesam. Kom enten chili mayo over eller server det på siden.