Elementer

    Vietnamesiske Forårsruller

    Risnudler

    Nouc mam

    Peanuts

    Salat

    Koriander

    Mynte

    Chili

    Cherry tomater

    Agurk

Bun Cha Gio

Skrevet d. 10. oktober 2022

Vietnamesisk nudelsalat m. kyllingforårsruller, friskt grønt og nouc mam

 

 

Fremgangsmåde:

 
 
  1. Forvarm ovnen til 175 graders varmluft. 
  2. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Kog nudlerne i 6-7 minutter. Nudlerne sigtes og skyldes under koldt vand fra hanen. (Det forhindre dem i at klistre for meget sammen) 
  3. Skyl og klargør grøntsagerne.
  4. Salat og chili snittes fint. 
  5. Agurk snittes i stave. Cherry tomater kvartes. 
  6. Mynte og koriander plukkes groft. 
  7. Forvarm ovn til 180 grader. 
  8. Forårsrullerne bages i ovnen ca. 15-20 min på bagepapir. 
  9. Alternativt kan forårrullerne friture steges i 3-4 min eller steges på en pande med rigeligt olie. 
  10. Når forårsrullerne er færdige tages de af varmen og halveres. 

 

Servering:

Portionsanret i en skål. Kom risnudlerne i bunden og top af med urter, grøntsager, salat, peanuts og forårsruller. Kom til sidst nuoc mam udover retten.