Elementer
Vietnamesiske Forårsruller
Risnudler
Nouc mam
Peanuts
Salat
Koriander
Mynte
Chili
Cherry tomater
Agurk
Bun Cha Gio
Skrevet d. 10. oktober 2022
Vietnamesisk nudelsalat m. kyllingforårsruller, friskt grønt og nouc mam
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 175 graders varmluft.
- Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Kog nudlerne i 6-7 minutter. Nudlerne sigtes og skyldes under koldt vand fra hanen. (Det forhindre dem i at klistre for meget sammen)
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Salat og chili snittes fint.
- Agurk snittes i stave. Cherry tomater kvartes.
- Mynte og koriander plukkes groft.
- Forvarm ovn til 180 grader.
- Forårsrullerne bages i ovnen ca. 15-20 min på bagepapir.
- Alternativt kan forårrullerne friture steges i 3-4 min eller steges på en pande med rigeligt olie.
- Når forårsrullerne er færdige tages de af varmen og halveres.
Servering:
Portionsanret i en skål. Kom risnudlerne i bunden og top af med urter, grøntsager, salat, peanuts og forårsruller. Kom til sidst nuoc mam udover retten.