Elementer
Marineret Gris
Spyd
Risnudler
Nuoc mam
Kimchi
Peanuts
Salat
Agurk
Koriander
Mynte
Chili
Bún thịt nướng m. gris på spyd
Skrevet d. 10. oktober 2022
Vietnamesisk nudelsalat m. marineret gris på spyd,
agurk, urter, kimchi & nuoc mam
Fremgangsmåde:
1) Kog nudlerne i 7 min, lad dem afdryppe og køle ned mens resten forberedes.
2) Skyl og klargør grøntsagerne.
3) Snit agurk og chili. Pluk koriander og mynte
groft og afdryp kimchi. 4)Snit salaten i strimler.
5)Skær grisen ud i passende stykker og sæt på spyd.
6)Varm nu en pande op på middel varme og steg grisen i lidt olie i ca 3-4 min på hver side.Tag det af varmen. Krydre med lidt saltog peber.
Servering:
Anret nudler i bunden, lig de øvrige ingridienser oven på. Top af med nuoc mam og peanuts og lig spydende på tilsidst
Velbekomme.
TIP - Er man i grill humør er grisen meget oplagt til en tur på grillen i stedet for panden.
BONUS info - Husk at på koriander er hele stilken også spiselig. Den har faktisk masser af smag og giver også lidt bid.