Elementer

    Marineret Gris

    Spyd

    Risnudler

    Nuoc mam

    Kimchi

    Peanuts

    Salat

    Agurk

    Koriander

    Mynte

    Chili

Bún thịt nướng m. gris på spyd

Skrevet d. 10. oktober 2022

Vietnamesisk nudelsalat m. marineret gris på spyd,

agurk, urter, kimchi & nuoc mam

 

 

Fremgangsmåde:

 
 

1) Kog nudlerne i 7 min, lad dem afdryppe og køle ned mens resten forberedes.

2) Skyl og klargør grøntsagerne.
3) Snit agurk og chili. Pluk koriander og mynte

groft og afdryp kimchi. 4)Snit salaten i strimler.

5)Skær grisen ud i passende stykker og sæt på spyd.

6)Varm nu en pande op på middel varme og steg grisen i lidt olie i ca 3-4 min på hver side.Tag det af varmen. Krydre med lidt saltog peber.

 

Servering:

Anret nudler i bunden, lig de øvrige ingridienser oven på. Top af med nuoc mam og peanuts og lig spydende på tilsidst
Velbekomme.

TIP - Er man i grill humør er grisen meget oplagt til en tur på grillen i stedet for panden.

BONUS info - Husk at på koriander er hele stilken også spiselig. Den har faktisk masser af smag og giver også lidt bid.