Elementer
Marineret gris
Risnudler
Nuoc mam
Peanuts
Daikon/gulerod
Agurk
Salat
Mynte
Koriander
Bun thit nuong
Skrevet d. 10. oktober 2022
Vietnamesisk nudel salat m. marineret gris, daikon, agurk, peanuts, risnudler & nuoc mam
Fremgangsmåde:
- Bring en gryde vand i kog. Kom nudler i og kog dem i 7 min, lad dem afdryppe i en sigte og skyl dem kort i køligt vand fra hanen. Det forhindrer dem i at klistre alt for meget sammen.
- Varm en pande op til mellem høj varme og steg grisen ca. 4-5 min på hver side. Lad den her efter trække ca. 5 min.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Koriander og mynte plukket eller snittes groft.
- Salat plukkes eller snittes groft og agurk skæres i halve tynde skiver.
- Daikon/gulerod afdryppes
- Skær nu grisen i passende skiver.
Servering:
Portionsanret nudlerne og top af med de øvrige ingredienser som vist på billedet og server den klassiske Vietnam dressing til - “Nuoc mam”