Elementer

    Marineret gris

    Risnudler

    Nuoc mam

    Peanuts

    Daikon/gulerod

    Agurk

    Salat

    Mynte

    Koriander

Bun thit nuong

Skrevet d. 10. oktober 2022

Vietnamesisk nudel salat m. marineret gris, daikon, agurk, peanuts, risnudler & nuoc mam 

Fremgangsmåde:

 
 
  1. Bring en gryde vand i kog. Kom nudler i og kog dem i 7 min, lad dem afdryppe i en sigte og skyl dem kort i køligt vand fra hanen. Det forhindrer dem i at klistre alt for meget sammen.
  2. Varm en pande op til mellem høj varme og steg grisen ca. 4-5 min på hver side. Lad den her efter trække ca. 5 min. 
  3. Skyl og klargør grøntsagerne.  
  4. Koriander og mynte plukket eller snittes groft. 
  5. Salat plukkes eller snittes groft og agurk skæres i halve tynde skiver.
  6. Daikon/gulerod afdryppes
  7. Skær nu grisen i passende skiver.

Servering:

Portionsanret nudlerne og top af med de øvrige ingredienser som vist på billedet og server den klassiske Vietnam dressing til - “Nuoc mam”