Elementer

    Kylling
Ris
Butter sauce

    Naan brød

    Yoghurt dressing

    Salat

    Rødløg (1/4 pr. person)

    Mynte
Agurk
Tomat

Butter Chicken

Skrevet d. 10. oktober 2022

Indisk marineret kylling m. Agurk, yoghurt, mynte & naan brød

Fremgangsmåde:

 
 

1) Risene koges i samme mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min. 

2) Skær kyllingen i passende strimler.
Varm en pande op til mellem høj varme og steg kyllingen af et par minutter - tilsæt så butter saucen samt 0,5 dl vand pr. person. Skru ned og lad det småsimre i 10 min. 

3) Skyl og klargør grøntsagerne.
4) Salaten snittes groft og tomaterne skæres i 

både 

5) Agurken skæres i tern og halvdelen af rødløget snittes i fine tern, den anden halvdel i tynde strimler. 

6) Mynten plukkes og snittes. 

7) Bland nu yoghurt dressing med rødløg i tern, mynte og agurk - smag til med salt og peber. 

8)Varm naan brødet på en brød rister eller alternativt i en forvarmet ovn ved 190 grader i ca. 3-4 min.

 

Servering:

Anret det hele i deleskåle. Top butter chicken af med rødløgstrimler og salaten toppes med tomater. Server yoghurt dressingen til med det lune brød og de varme ris.