Elementer

    Hakket Gris

    Risnudler

    Rispapir

    Salat

    Wok sc. til okse

    Agurk

    Peanut nuoc mam

    Forårsløg

    Gulerod

    Koriander

    Mynte

Gỏi cuốn

Skrevet d. 10. oktober 2022

Vietnamesiske rispapirsruller m. stegt grisekød, agurk, sprødt grønt & peanut nuoc mam

Fremgangsmåde:

1.

Bring en gryde vand i Kog. Kom nudler i og
kog dem i 7 min, lad dem afdryppe i en sigte og
skyl dem kort i køligt vand fra hanen. Det forhin -
drer dem i at klistre for meget sammen.
2. Skyl og klargør grøntsagerne
3. Agurk, forårsløg og gulerod skæres i tynde
strimler.
4. Urter plukkes groft og salaten plukkesistore
stykker.
5. Varm en pande op til middel høj varme og steg
oksekød i ca. 5-6 minutter eller til det er gennem -
stegt. Tilsæt wok sc. og steg yderligere 1-2 minut -
ter under omrøring

 

 

Servering:

1. Anret al grønt på et fad eller i små skåle.
2. Grisekød og nudler kommes ligeledes i skåle.
3. Nuoc mam anrettes i små dip skåle, til at dyppe rullerne i.