Elementer
Hakket Gris
Risnudler
Rispapir
Salat
Wok sc. til okse
Agurk
Peanut nuoc mam
Forårsløg
Gulerod
Koriander
Mynte
Gỏi cuốn
Skrevet d. 10. oktober 2022
Vietnamesiske rispapirsruller m. stegt grisekød, agurk, sprødt grønt & peanut nuoc mam
Fremgangsmåde:
|
1. |
Bring en gryde vand i Kog. Kom nudler i og kog dem i 7 min, lad dem afdryppe i en sigte og skyl dem kort i køligt vand fra hanen. Det forhin - drer dem i at klistre for meget sammen. |
| 2. | Skyl og klargør grøntsagerne |
| 3. | Agurk, forårsløg og gulerod skæres i tynde strimler. |
| 4. | Urter plukkes groft og salaten plukkesistore stykker. |
| 5. | Varm en pande op til middel høj varme og steg oksekød i ca. 5-6 minutter eller til det er gennem - stegt. Tilsæt wok sc. og steg yderligere 1-2 minut - ter under omrøring |
Servering:
| 1. | Anret al grønt på et fad eller i små skåle. |
| 2. | Grisekød og nudler kommes ligeledes i skåle. |
| 3. | Nuoc mam anrettes i små dip skåle, til at dyppe rullerne i. |