Elementer
Vesterhavsfisk
Glasnudler
Ristet majs knas
Lime/chili marinade
Spidskommen urteolie
Lime
Cherry tomat
Agurk
Rødløg
Chili
Koriander
Gulerod
Ceviche
Skrevet d. 10. oktober 2022
Rå marineret fisk m. lime, soya, olivenolie, majsknas, tomat, chili, agurk & glasnudler
Fremgangsmåde:
- Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Tomater kvartes i både og chili snittes i tynde skiver.
- Agurk skæres i tern og koriander snittes groft.
- Løg snittes fint i små tern og gulerod rives på groft rivejern.
- Fisken skæres ud i stykker ca. 1x1 cm.
- Fisken krydres herefter med salt og peber, halvdelen af det snittede rødløg tilsættes sammen med spidskommen urteolie. Lime halveres og squeezes udover. Lad den herefter stå og trække ca. 5-10 min.
- Glasnudlerne vendes sammen med gulerod og lime/chili marinade og smages til med salt og peber.
Servering:
Portionsanret cevichen på en tallerken. Kom agurk, tomat, rødløg, chili og koriander på toppen. Serveres med glasnudlerne ved siden af.