Elementer

    Vesterhavsfisk

    Glasnudler

    Ristet majs knas

    Lime/chili marinade

    Spidskommen urteolie

    Lime

    Cherry tomat

    Agurk

    Rødløg

    Chili

    Koriander

    Gulerod

Ceviche

Skrevet d. 10. oktober 2022

Rå marineret fisk m. lime, soya, olivenolie, majsknas, tomat, chili, agurk & glasnudler 

Fremgangsmåde:

 
 
  1. Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Tomater kvartes i både og chili snittes i tynde skiver. 
  4. Agurk skæres i tern og koriander snittes groft.
  5. Løg snittes fint i små tern og gulerod rives på groft rivejern.
  6. Fisken skæres ud i stykker ca. 1x1 cm.
  7. Fisken krydres herefter med salt og peber, halvdelen af det snittede rødløg tilsættes sammen med spidskommen urteolie. Lime halveres og squeezes udover. Lad den herefter stå og trække ca. 5-10 min.
  8. Glasnudlerne vendes sammen med gulerod og lime/chili marinade og smages til med salt og peber. 

 

 

 

Servering:

Portionsanret cevichen på en tallerken. Kom agurk,  tomat, rødløg, chili og koriander på toppen. Serveres med glasnudlerne ved siden af.