Elementer

    Marineret gris

    Soya smør sauce

    Urtesmør

    Edamame bønner

    Kapers

    Sesam

    Spidskål

    Rødløg

    Kartofler

Char Siu

Skrevet d. 10. oktober 2022

Marineret gris m. spidskål, knuste kartofler, edemame bønner & soyasmør 

Fremgangsmåde:

 
 
  1. Forvarm ovnen til 200 graders varmluft
  2. Skyl kartoflerne og kog dem i saltet vand ca. 14-16 min til de er møre. 
  3. Sigt vandet fra kartoflerne, tilsæt urtesmøren og mos kartoflerne groft med en gaffel så der stadig er grove stykker i og smag til med salt og peber. 
  4. Kom grisen i et ildfast fad og bag det i ca. 15-20 min. (tilberedningstiden kan varierer lidt fra ovn til ovn men grisen skal karamellisere så den får en mørk farve uden at være hel brændt.
  5. Lad herefter grisen trække i ca. 5 min og skær 1-2 cm tykke skiver. 
  6. Skyl og klargør grøntsagerne.
  7. Spidskål og rødløg snittes i tynde strimler. 
  8. Bring en gryde saltet vand i kog, kom edamame bønner i og giv dem 1 min. Tilsæt spidskål og giv det ca. 30sek. Sigt vandet fra, tilsæt rødløg og krydre med salt og peber. 
  9. Lun soyasmøren op i en lille gryde. 

 

 

 

Servering:

Portions anret de knuste kartofler i bunden af en tallerken, kom kålsalaten på pg top af med gris, chili, kapers, sesam og server den lune soya smør til.

 

.