Elementer

    Marineret kylling

    Naan brød

    Handi sauce

    Cashewnødder

    Bønner

    Løg

    Pastinak

    Chili

    Persille

    Kartofler

Chicken Handi

Skrevet d. 10. oktober 2022

Indisk krydret kylling gryderet m. Yoghurt, bønner, pastinak & naan brød

Fremgangsmåde:

 
 
  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft og bag brødene 3-4 min lige inden servering.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Kartofler skrælles, deles og koges i saltet vand 15-18 min eller til de er møre. 
  4. Løg skæres i strimler og chili skæres i tynde skiver. 
  5. Pastinak deles på langs og skæres i skiver.
  6. Persille snittes fint og bønner deles på midten. 
  7. Kyllingen skæres i mundrette stykker. 
  8. Varm en gryde op til mellem høj varme, kom lidt olie i ,steg kylling, løg  og pastinak af i ca. 3-4 min. 
  9. Tilsæt handi sauce, kog op og skru herefter ned til lavt blus så det blot simre. 
  10. Lad det simre 8-11 min og tilsæt bønner og de kogte kartofler de sidste 2 min. Smag til med salt.

 

 

 

Servering:

  Anret i en skål og top af med friskhakket persille, cashewnødder og chili. Server det lune naan brød til. 

 

 

.