Elementer
Marineret kylling
Naan brød
Handi sauce
Cashewnødder
Bønner
Løg
Pastinak
Chili
Persille
Kartofler
Chicken Handi
Skrevet d. 10. oktober 2022
Indisk krydret kylling gryderet m. Yoghurt, bønner, pastinak & naan brød
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen på 180 grader varmluft og bag brødene 3-4 min lige inden servering.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Kartofler skrælles, deles og koges i saltet vand 15-18 min eller til de er møre.
- Løg skæres i strimler og chili skæres i tynde skiver.
- Pastinak deles på langs og skæres i skiver.
- Persille snittes fint og bønner deles på midten.
- Kyllingen skæres i mundrette stykker.
- Varm en gryde op til mellem høj varme, kom lidt olie i ,steg kylling, løg og pastinak af i ca. 3-4 min.
- Tilsæt handi sauce, kog op og skru herefter ned til lavt blus så det blot simre.
- Lad det simre 8-11 min og tilsæt bønner og de kogte kartofler de sidste 2 min. Smag til med salt.
Servering:
Anret i en skål og top af med friskhakket persille, cashewnødder og chili. Server det lune naan brød til.
.