Elementer
Kyllingebryst
Basmatiris
Yoghurt dressing
Spicemix
Naanbrød
Blomkål
Bagekartoffel
Tomat
Løg
Koriander
Aloo gobi
Skrevet d. 10. oktober 2022
Indisk stir fry m. kylling, kartofler & blomkål m. krydret yoghurt sauce
Fremgangsmåde:
- Risene koges i halvanden mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
- Skyl og klargør grønsagerne.
- Bagekartoflen skæres i tern (ca. 2x2cm) og forkoges 10min i let saltet vand.
- Blomkål deles i mundrette stykker, løg snittes i både, tomater skæres i skiver og koriander snittes groft.
- Kylling skæres i skiver af ca. 2 cm.
- Varm en pande op til mellemhøj varme, kom olie på og steg kyllingen af ca. 1-2 min. Tilsæt så blomkål, kartoffel og løg og lad det kort stege med. ca. 1 min.
- Tilsæt spicemix under omrøring og vand så det dækker ca. halvvejs op.
- Skru ned til mellemlav varme så det stadig små koger og giv det ca. 4-6 min. Rør indimellem.
- Smag til med salt og peber.
- Varm naan brødet på en brødrister eller i en forvarmet ovn ved 195 grader 3-4 min.
Servering:
Portionsanret risene og kom gryderetten, tomatskiverne krydres med lidt salt/peber og ligges ved. Top af med koriander og server naanbrød og yoghurt dressing til.