Elementer

    Kyllingebryst

    Basmatiris

    Yoghurt dressing

    Spicemix

    Naanbrød

    Blomkål

    Bagekartoffel

    Tomat

    Løg

    Koriander

Aloo gobi

Skrevet d. 10. oktober 2022

Indisk stir fry m. kylling, kartofler & blomkål m. krydret yoghurt sauce

Fremgangsmåde:

  1. Risene koges i halvanden mængde vand som ris. Ris og vand kommes i en gryde, lad det koge op. Skru herefter ned på lavt blus så risene stadig småkoger og kom låg på, koges i 10 min. Lad herefter risene trække i 10 min.
  2. Skyl og klargør grønsagerne.
  3. Bagekartoflen skæres i tern (ca. 2x2cm) og forkoges 10min i let saltet vand. 
  4. Blomkål deles i mundrette stykker, løg snittes i både, tomater skæres i skiver og koriander snittes groft. 
  5. Kylling skæres i skiver af ca. 2 cm.
  6. Varm en pande op til mellemhøj varme, kom olie på og steg kyllingen af ca. 1-2 min. Tilsæt så blomkål, kartoffel og løg og lad det kort stege med. ca. 1 min. 
  7. Tilsæt spicemix under omrøring og vand så det dækker ca. halvvejs op. 
  8. Skru ned til mellemlav varme så det stadig små koger og giv det ca. 4-6 min. Rør indimellem. 
  9. Smag til med salt og peber. 
  10. Varm naan brødet på en brødrister eller i en forvarmet ovn ved 195 grader 3-4 min. 

 

Servering:

Portionsanret risene og kom gryderetten, tomatskiverne krydres med lidt salt/peber og ligges ved. Top af med koriander og server naanbrød og yoghurt dressing til.