Elementer
Marineret okse
Glasnudler
Nahm Jim
Ristede riskorn
Blegselleri
Tomat
Salat
Mynte
Agurk
Forårsløg
Asian beef salad
Skrevet d. 10. oktober 2022
Lyn stegt oksekød m. cherry tomat, agurk, mynte, lime, chili & glasnudler
Fremgangsmåde:
- Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.
- Skyl og klargør grøntsagerne.
- Tomater og salat deles i mundrette stykker.
- Blegselleri og forårsløg snittes i tynde skiver.
- Agurk snittes i små stykker og mynten plukkes eller snittes groft.
- Varm nu en pande op til høj varme, kom lidt olie på og lyn steg oksen så den kun er lidt tilberedt. (ca. 1-2 min under omrøring hvis panden er meget varm)
- Tag det af varmen.
- Vend nu grønt, kød, ristede riskorn og nahm jim sammen og smag til med salt.
Servering:
Kom glasnudler på en tallerken og salat mixen med kødet oven på og top evt. af med lidt friske mynte blade.