Elementer

    Marineret okse

    Glasnudler

    Nahm Jim

    Ristede riskorn

    Blegselleri

    Tomat

    Salat

    Mynte

    Agurk

    Forårsløg

Asian beef salad

Skrevet d. 10. oktober 2022

Lyn stegt oksekød m. cherry tomat, agurk, mynte, lime, chili & glasnudler 

Fremgangsmåde:

  1. Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Tomater  og salat deles i mundrette stykker.
  4. Blegselleri og forårsløg snittes i tynde skiver.
  5. Agurk snittes i små stykker og mynten plukkes eller snittes groft. 
  6. Varm nu en pande op til høj varme, kom lidt olie på og lyn steg oksen så den kun er lidt tilberedt. (ca. 1-2 min under omrøring hvis panden er meget varm) 
  7. Tag det af varmen. 
  8. Vend nu grønt, kød, ristede riskorn og nahm jim sammen og smag til med salt. 

 

Servering:

Kom glasnudler på en tallerken og salat mixen med kødet oven på og top evt. af med lidt friske mynte blade.