Elementer

    Marineret kylling

    Caesar dressing

    Glasnudler

    Bacon

    Brød crouton

    Sesam

    Spicy kimchi dressing

    Romaine salat

    Rødløg

    Tomat

Asian Caesar Salad

Skrevet d. 10. oktober 2022

Sprøde salater m. stegt kylling, bacon, kimchi & caesar dressing m. soya

Fremgangsmåde:

  1. Udblød glasnudlerne i koldt vand i 5 min. Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne i 2 min. Sigt vandet fra og lad dem afdryppe i en sigte.
  2. Skyl og klargør grøntsagerne.
  3. Salat skæres i  grove stykker og løg snittes i tynde strimler på langs.
  4. Tomat skæres i både. 
  5. Varm en pande op til mellem høj varme og steg baconen til den er gylden. Kom baconen på et stykke køkkenrulle men gem fedtet i panden og steg nu kylling af her i. I ca. 4-5 min på hver side ved mellemhøj varme. 
  6. Lad kyllingen trække 3-4 min og skær den i passende stykker. 

 

Servering:

Vend glasnudlerne med spicy kimchi dressing. 

Vend herefter salat, løg, tomat , brød crouton og kylling med caesar dressingen. 

Anret nudlerne i bunden af en tallerken og kom den marinerede salat ovenpå. Top af med sesam og bacon.